OBERTURA DE LA PISCINA MUNICIPAL

17/06/2021

OBERTURA DE LA PISCINA MUNICIPAL

La temporada de piscina municipal 2021 comença el proper dimecres dia 23 de juny i finalitzarà el dia 5 de setembre.

  • Tot i que aquest any el PROCICAT encara no ha elaborat cap protocol amb les mesures específiques en relació al funcionament de les piscines, Salut ens indica que s’aplicaran les mesures d’equipaments esportius.
  • L’aforament de la piscina serà del 70%, tal i com indica la normativa vigent, per facilitar que es puguin mantenir les distàncies de seguretat entre les persones usuàries. En aquests moments això permet l’accés més persones simultàniament al recinte que l’any passat . També recordar que en cas necessari, es regularà la densitat de persones dintre de la piscina.
  • Aquesta temporada, els vestuaris NO s’obriran
  • Els adults hauran de ser responsables i estar pendents dels infants al seu càrrec, per tal que els infants mantinguin les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris de les instal·lacions.

En funció de l'evolució de la pandèmia i de l'ús de la piscina al llarg de l'estiu, l'Ajuntament es reserva el dret de modificar les condicions d'accés i ús del recinte.

 

HORARI OBERTURA:

Els horaris de bany seran els següents:   

     De dilluns a diumenge  de les 11.30 h a les 19.30 h

  • El primer dia de bany serà gratuït per a tot els usuaris.
  • Les tarifes dels abonaments i les entrades d’un dia regiran l’Ordenança Municipal de Taxa de la Piscina. Consulta els tipus d’abonaments disponibles i els seus preus.

 

 ABONAMENTS DE TEMPORADA:

Els abonaments de temporada es poden sol·licitar a partir del proper dia 15 de juny.

L'ingrés es podrà fer efectiu de manera virtual o per transferència bancària al compte que té l'Ajuntament a Banc de Sabadell: (ES53-0081-1920-4500-0106-0810) .

També es pot realitzar el pagament en efectiu  o targeta de crèdit a les oficines municipals

Després s'haurà de portar el comprovant a l'Ajuntament. 

Menu